SEX BRA EBAY TIPS

ebay tips
 
 
1. Alltså denna snyggingen lär nog bli min denna månaden. 455:- LÄNK / 2. Vill du ha ett fodral till din ipad eller minidator? Då har du ett billigt alternativ här för 145:- LÄNK / 3. Är du den tjejen som inte vill ha den stora plånboken men ändå något snyggt, här är den lilla mbmj till dig för 94:- LÄNK / 4. En super snygg handväska, har sett många andra bloggare som klickat hem den, skitsnygg verkligen! 286:- LÄNK / 5. En annan sorts handväska från mbmj men som jag även hade kunnat använda som en neseccär för 137:- LÄNK / 6. Den efterlängtade pälsvästen som kommer vara väldigt inne i höst igen. Här får du den för 368:- LÄNK

MACBOOK AIR

 
 
Jag valde denna månaden att inte lägga alla mina pengar på kläder, festande & massa skit. Denna månaden blev det en dator för lönen, såklar spenderades inte hela lönen men jag får snåla lite nu, om jag kan.. Jag är jätte nöjd än sålänge och ångrar mig inte en sekund. En macbook air 13,3 blev det som följde med mig hem.

THE TIME OF MY LIFE

 
 
Tiden bara springer iväg och sommaren börjar ta sina sista andetga. Det blir kallare & kallare, häromdagen åkte till och med halsduken på för mig. Jag har haft mycket för mig och börjar få ihop mitt liv. Bil är köpt och heltids jobb är på gång. Jag är lycklig och glad, allting har gått så otroligt bra för mig den sista tiden. Och nu har jag även köpt mig en ny dator, gissa vilken? Mer uppdateringar inom kort, ska försöka bli nöjd med bloggen sen kanske jag tar och startar upp den igen.

MBMJ

 
Perfekt armand, stilrent och fint! Passar till det mesta! Bilden ger inte armbandet rättvisa men det är grått med guldigt märke! Ett av månadens bästa köp.
 

2015
January - February

2014
January - February - March - April - Maj - June - July - August - September - October

2013
January - February - March - April - May - June - July - August - September - October - November - December

2012