MYSIG MORGON


Morgon & morgon, klockan närmar sig två & jag är ledig. Måndagar är den enda dagen jag är helt ledig under veckorna så passar på att njuta.

Snart ska jag och pojkvännen in till Lund för att hämta ut mitt pass och sen får vi se vad vi hittar på för något kul. Det händer inte så mycket och jag måste redan börja förbereda mig inför Italien, bara 16 dagar kvar och jag jobbar så mycket nu det sista så kommer inte ha tid veckan innan. Det ska bli så skönt att komma iväg i nästan tre hela veckor. Värmen, maten & upplevelsen.. underbart. 


MIN STORA KÄRLEK


En bild från balen i år med min pojkvän. En av dagarna jag va som lyckligast. Tydligen så lycklig att jag svimma av på röda mattan och blev bärd in. Men lika fin var kvällen ändå och jag kunde inte haft en bättre baldejt. Underbar bild.


PINK

 


supersnygga shorts från barnavdelningen på zara, nu på rea.

Börjar bli sliten och nu ska jag ha 10 timmars pass två dagar i rad på jobbet. Idag hade jag mycket hellre stannar hemma med pojkvännen i sängen och kollat filmer. Men han kommer iaf hämta mig från jobb & då kan vi få lite tid med varandra. Annars rullar allt på, mycket jobb men snart är det äntligen semester!

EN BERLOCK


Fick denna fina berlock av min pojkvän idag när jag kom hem från jobb. Vilken underbar dag detta är. 

ZARA SALE


Hämtade precis ut mitt paket från zara. Sjukt nöjd med kläderna, ibland är det bra att vara liten, shortsen är från barnavdelningen och kosta endast 99 spänn på rean.

Vart inom banken precis för att fixa nytt kort och nu ska jag ta mig vidare till jobbet. Skönt med fredag & jobbar bara lunch, det är löning och ska träffa pojkvännen efter det. Kan ju inte bli bättre! 


PARADISET

 
Det är tjugotvå hela dagar kvar tills jag lämnar Sverige i nästan tre hela veckor. Vi ska då bila upp till Italien och stanna till vid gardasjön, forte dei marmi, venedig, pisa och sen vidare mot Slovenien där vi ska till bland annat bled. Har släkt där så vi ska hälsa på och även åka och kolla hur min farfar bodde när han var mindre.

Denna resan görs inte bara med familjen utan Gustav ska också med, det ska bli så mysigt med massa egentid och mys under hela resan. 

NIKE AIR MAX THEA

 
 
Åh vilka härliga skor man fick hem i brevlådan igår, kommer användas flitigt nu när jag ska jobba. Jobbar som servitris på barsebäcks hamnkrog dag in och dag ut. Ska faktiskt ta och köra iväg dit nu, ville bara få visa upp mina nya nike skor! Underbara
 

BIG WANTIES

summer
 
 

INSTA LATELY

    
   
    
   
   
 
Det vart längesen man kollade in här och ännu en gång så sitter man och tvekar på att börja uppdatera bloggen igen. Det har varit intensiva veckor ett bra tag, först vart det allt pluggande, sen kom bal och student veckan och direkt efter var det jobb som gällde. Jag jobbar hela sommaren förutom tre veckor då vi bär oss av mot Italien och Slovenien, det ska bli så himla skönt!
 

 
 

2015
January - February

2014
January - February - March - April - Maj - June - July - August - September - October

2013
January - February - March - April - May - June - July - August - September - October - November - December

2012