GREY IS THE NEW BLACK

 
Snyggt med grått till hösten. Mina nyaste köp.
 

BOYFRIEND

 
 
Hemma från jobb och tänkte slänga ut en liten bild vad jag hade på mig idag. Jobbade från fyra till tio sen stack jag och träffa mina bästa vänner i lödde, vi stack och käka, hann även med och snacka massa skit. Nu närmar sig klockan ett och det blir sängen med en film. Jobb imorgon igen men faktiskt inte fråns klockan fyra, skönt med sov morgon! Idag trilla ju som sagt lönen in och det blev lite shopping, tror även det kan bli lite imorgon med. Behöver höstskor/vinterskor så ska se om man kan haffa till sig ett par snygga på nätet. 
 
Annars rullar livet på, jobb hela veckan och även ett bröllop på lördag. Sen börjar jag jobba på ett annat ställe, ska bli så kul för jag trivs verkligen där, hade min praktik där i trean. Ha det.
 

MARC BY MARC JACOBS

 
Jobb.. jobb & ännu mer jobb denna sommaren. Men man blir aldrig så glad som när man får lönebesked. Jag har shoppat lite to much under den senaste tiden. Mitt senaste köp vart dettta iphone skal, älskar det. stilrent & snyggt. Dessutom väldigt billigt.
 
Jag har verkligen inte haft mig tiden att sätta mig och blogga på senaste, jag har jobbat för fullt men det kommer trappas ner nu till september. Har fått motivation till att blogga och även börja träna igen, ska bara lyckas bli frisk från en riktigt jobbig förkylning. Tänkte få ut bilderna från italien & slovenien om någon är intresserad. Nu ska jag börja göra mig i ordning för att sen köra och servera våra gäster på barsebäckshamnkrog. 
 

2015
January - February

2014
January - February - March - April - Maj - June - July - August - September - October

2013
January - February - March - April - May - June - July - August - September - October - November - December

2012