Hello april


April, redan? Helt sjukt vad tiden går. & våren har redan börjat komma, några dagar redan i mars vart det helt underbart väder. Bilderna kommer från en av dagarna då det var uppe i hela 14 plus grader. 

Idag har jag tagit det lugnt & mot kvällen hade jag praktik. Imorgon ska jag upp tidigt, har ingen aning om varför jag inte somnat än(?) Helgen som kommer ska spenderas med Gustav, en mys helg är alltid underbart! 

Sen är det bara en vecka kvar till påsklov. Vad ska ni hitta på? Själv ska jag fira min bästaväns 19års dag och kanske göra något ovanligt! Lär väl se vad som händer. Men nu ska jag ta min skönhets sömn, kram.

Drunk in love


Oj så längesen man var inne och kollade här. Man blev sugen på att starta upp med att skriva och dela med sig igen. Men det händer mycket nu och är rädd för att tiden inte riktigt räcker till. 2014 är redan helt underbart, om vi börjar med februari så fick jag ett förhållande med världens finaste person & fick även ett litet körkort. I mars fyllde jag 19 bast och gjorde min första tatuering! 

Fram över har jag en bal & student som väntar på mig. Även en sommar fylld med jobb, resor och annat kul. Skulle vilja dela med mig av det roliga, ska bara hitta tiden till det. Puss


2015
January - February

2014
January - February - March - April - Maj - June - July - August - September - October

2013
January - February - March - April - May - June - July - August - September - October - November - December

2012