Am I wrong

en av sakerna jag inte gillar med blogga, att bilderna blir så himla dåliga när man lägger upp dom..

Då sitter man här bänkad vid datorn igen. Bläddrar igenom, ler åt minnen och bestämmer sig för att skriva ett inlägg. Jag ser att jag fortfarande har läsare kvar som tittar in varje dag. Jag vet inte varför jag inte tagit tid till bloggen, jag antar att jag inte har känt någon inspiration till det. Eller knappt någon tid. Jag funderar på att göra om bloggen lite och sen ta en ny start. Se om allting går som man vill.
När saker går rent åt h*lvete i livet så har jag ingen lust att blogga alls, och jag lyckades vara med en person som fick mig att må så himla dåligt och drogs ner på botten. Men det är över för längesen, så inga ledsna ansikten här inte. just nu är jag lyckligast på jorden, eller det är så jag känner i alla fall.
 
Denna sommaren har varit en av dom bästa i mitt liv. Jag har hunnit med så mycket som jag aldrig gjort förr, träffat på nya människor och bara haft riktigt kul. Jag kommer inte ångra ett skit från denna sommaren för alla minnen får jag ett leende över. Även om man tagit fel beslut ibland så har de slutat väldigt bra, har haft turen med mig i år. Hoppades på ett bra år och kolla var jag är, helt lycklig.


Linnéa

Öppna bilden i något redigeringsprogram, ändra bildens storlek till samma antal pixlar som du brukar använda när du laddar upp den på bloggen och spara för webb and devises så blir bilden lika bra som när den var nytagen!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback