#OUTFIT

jeans - cubus, blus - lager 157, jacka - zara, päls- malmö
 
Alla dagar bara rusar iväg, i full fart! Nästa vecka har vi höstlov sen är det mindre än två månader till vi går in på året 2014. Bara en termin till jag går ut skolan, jag tar studenten, något man längtat efter hela sitt liv. Och jag kan knappt koppla det själv, har jag verkligen vuxit upp såhär snabbt och vad ska jag göra sen? Det är läskigt samtidigt helt underbart.Jag ska då gå rakt in i vuxenvärlden från en tid på tolv år i skolan, jag passar på att njuta de sista dagarna som vi väl har. De man nog kommer sakna mest är alla vännerna, den gemenskapen, alla minnen man faktiskt skapar i skolan, även om alla ämnen är så tråkiga så man vill dö på vissa lektioner. Så ni som börjat ettan, helt ärligt ta vara på tiden, ha så kul som möjligt för dessa tre åren har varit dom som gått snabbast i hela mitt liv.
 
Annars är de körkortet som ska bli klart och har en hel del plugg, på helgerna försöker jag tillbringa så mycket jag kan men familj och vännerna. Tänkte försöka få in mer inlägg nu, men lovar inget haha..
 

New day, new outfit

 
 
blus - hm, jeans - gina, armaband - ur & penn, halsband - guldfynd, ray ban - rom, halsduk - pieces
 

Looking for tomorrow

 
 
 

Just ordered

 
 
nelly,159 + frakt
 

Morning sunshines

 
 
Aldrig fel med sovmorgon, eller vad tycker ni? Själv har jag precis tagit fram frukost och lagt mig ner under filten vid tv:n. Ska snart dra mig upp för att fixa mig. För idag ska vi ta vårt sista skolfoto någonsin, helt sjukt vad tiden går snabbt hela tiden!! Efter skolan idag händer det inget speciellt men sen drar veckan igång som vanligt med körlektion, shopping och sen ska vi fira min kära mamma eftersom hon fyller år på söndag!
 
 

A little party never killed nobody

linne - bikbok, svarta jeans - cubus
 
Fredags hade vi bara en lektion så vi körde och handla kanelbullar, kladdkaka och cola för att fira kanelbullensdag! Vi satt och hade det mysigt hos Niklas tills vi skulle vidare och fixa lite saker. På kvällen blev det utgång på hipp. Lång men väldigt sjuk & rolig natt. Idag har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra, blir att va hemma eller dra in till Malmö ikväll igen haha, kör hårt nu på helgerna!
 
 
 

2015
January - February

2014
January - February - March - April - Maj - June - July - August - September - October

2013
January - February - March - April - May - June - July - August - September - October - November - December

2012