We got the power

 
 
Min helg har varit u.n.d.e.r.b.a.r!
I fredags var vi lediga då låg jag och kolla film fram till tre sen mötte jag upp Louise, och vi sola i tjugo minuter ungefär. Där efter drog vi hem till mig eftersom jag var hemma själv hela helgen, så vi började fixa oss inför kvällen. Runt sex kom Niklas och vi började göra tacos, satt ute och åt eftersom vädret bjöd på 25 grader varmt. Vi förfesta hos mig och sen åkte vi vidare till lokalfesten för att fira Ericas 18 års dag. Vi hade väldigt kul där och var hemma ca tre på natten igen.
 
Lördagen mådde man som förtjänat men jag och Louise låg redan ute och sola vid halv tolv till tre/fyra. Underbart väder även den dagen, sen började vi fixa oss! Meningen var att vi skulle ut under Eurovision kvällen, men de hela slutade med att vi chilla hemma hos mig och kollade på ESC istället. På söndagen hände inte så mycket, jag slingade håret och är mycket nöjd!
 
Idag var vi lediga men jag har ägnat min tid till plugga! Har en hel del och göra innan Thailand. Och på tal om Thailand så är det bara hela 17 dagar kvar tills vi drar, amazing!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback