I can take you out, I can take you home, I can take you where you wanna go, I can pick it up, we could take it slow

ph's collage from my instagram
Är det bara jag eller var min blogg en aning bättre förr?
Sitter här tjugo i ett på natten och har precis läst igenom hela min blogg. Är det bara jag som får vibbar av att den var bättre då än nu? Eller.. kanske var mitt liv mycket mer intressantare då? Fast det skulle jag aldrig kunna förstå, då jag har så mycket roligare nu! Detta året har än så länge varit helt fantastiskt och bättre ska det bli.

Jag har tyvärr mycket läxor nu och skolan går före det mesta. Men idag när jag låg i min säng och sura för mig själv så bara slog det mig att jag ska sluta vara så jävla negativ. Allting funkar om man vill och det är ingen som attraheras av en sur tjej. "Ett leende är det bästa sminket en tjej kan bära" sant som sagt.

Det kanske inte är så att jag säger "yeay" till skolan men det måste göras. Jag skulle gärna kunna gå ett år till och plugga! Men absolut inte i Sverige.. utbytesstudent i Kalifornien är något som är min DRÖM! Skulle bara vilja printa ut en antagningslapp, men mina föräldrar är inte lika mycket på det som jag, dels för kostanden skulle jag kunna tro!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback