Tre hela veckor, vilket skit

 
 
Hoppsan, glömde visst bort bloggen ett tag.
Kände för att göra ett inlägg och fick bli med två bilder sen i lördags. Jag är fortfarande sjuk, tre hela veckor nu, man börjar undra om de är något fel på mig och mitt immunförsvar(?) Det är en enorm förkylning och i lördags kväll hade jag väldigt med feber. Så kan egentligen inte träna denna veckan men funderar på att dra igång det ändå, vi har ju en resa på g till sommar så man vill ju se helt okej ut då. Denna veckan ska mycket fixas, lektioner hos körskolan, in och ändra mitt kontokort till "vuxenkortet", fixa sommarjobb, in till ungdomsmotagningen och kanske ringa till doktorn för att kolla vad det är för fel på lilla mig.

Vädret här nere i skåne är uselt, idag blåser det som aldrig för och det sägs komma in en snöstorm under natten till imorgon! Precis när man började få vår känslor, usch för Sverige. Nu ska jag in i duschen och sen käka lite, ciao.


Amanda

Usch, hatar att vara sjuk sådär länge. Är sällan sjuk, men när jag väl blir det så brukar det hålla i sig ganska länge. Så störande. Men du är inte ensam om det i alla fall. Hehe :P

Krya på dig!


2013-03-20 | 19:11:41 ▲ BLOGG/HEMSIDA: http://www.maandel.blogg.se
Anonym

Vem vann tävlingen som skulle avslutas idag?!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback