Two wonderful weeks in Thailand

 
// Första bilden är från dagen då vi kom hem från Thailand, såkallad midsommar som vi firade -
Andra bilden ser ni ju klart och tydligt är på saker från Victorias Secret, var tvungen att handla i Bangkok //
 
I'm back, happier than before.
Två veckor i Thailand har svept förbi med full fart. Jag kan knappt tro att tiden har gått så snabbt och snart har jag jobbat min första vecka på mitt första jobb. Var tar tiden vägen, snart försvinner hela ens ungdom utan att man tänker på det. Gäller verkligen att leva livet fullt ut.
 
I alla fall är jag väldigt ledsen över att jag inte kunde uppdatera bloggen under tiden i Thailand (som jag trodde jag skulle kunna göra). Det var så att internet kostade per vecka och man kunde bara ha sin inloggning till en "dator". Så jag valde att ha mitt internet till mobilen då jag kunde instagrama, smsa, kolla fb och allt det där. Det är klart allting ska upp på bloggen ändå, alla bilder, alla minnen & vad som har hänt oss.
 
Känns som det händer saker hela tiden nu, dag efter dag. Det är kul, så det ska vara på sommarlovet. På fredag ska jag antagligen se bio med "P", blir nog Spring breakers, som jag har längtat! Har höga förväntningar på den filmen. Sen på lördag ska jag hem till Niklas för att fira hans 18-års dag så här i efterhand.
 
Just nu sitter jag och kollar igenom mitt nya schema till mitt andra jobb i sommar, kommer få slita som en gris. Men vad gör man inte för lite pengar. Drömmer mig även bort bland fritidsresornas hemsida. Kollar bland annat på en vecka till Turkiet, så billigt man kan få det för(?) Tänk att dra en vecka i september, underbart ellerhur? Nu ska jag dra mig till sängen, ska trots allt börja klockan åtta imorgon, sen blir det dra igång med träningen igen.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback