Two wonderful weeks in Thailand

 
// Första bilden är från dagen då vi kom hem från Thailand, såkallad midsommar som vi firade -
Andra bilden ser ni ju klart och tydligt är på saker från Victorias Secret, var tvungen att handla i Bangkok //
 
I'm back, happier than before.
Två veckor i Thailand har svept förbi med full fart. Jag kan knappt tro att tiden har gått så snabbt och snart har jag jobbat min första vecka på mitt första jobb. Var tar tiden vägen, snart försvinner hela ens ungdom utan att man tänker på det. Gäller verkligen att leva livet fullt ut.
 
I alla fall är jag väldigt ledsen över att jag inte kunde uppdatera bloggen under tiden i Thailand (som jag trodde jag skulle kunna göra). Det var så att internet kostade per vecka och man kunde bara ha sin inloggning till en "dator". Så jag valde att ha mitt internet till mobilen då jag kunde instagrama, smsa, kolla fb och allt det där. Det är klart allting ska upp på bloggen ändå, alla bilder, alla minnen & vad som har hänt oss.
 
Känns som det händer saker hela tiden nu, dag efter dag. Det är kul, så det ska vara på sommarlovet. På fredag ska jag antagligen se bio med "P", blir nog Spring breakers, som jag har längtat! Har höga förväntningar på den filmen. Sen på lördag ska jag hem till Niklas för att fira hans 18-års dag så här i efterhand.
 
Just nu sitter jag och kollar igenom mitt nya schema till mitt andra jobb i sommar, kommer få slita som en gris. Men vad gör man inte för lite pengar. Drömmer mig även bort bland fritidsresornas hemsida. Kollar bland annat på en vecka till Turkiet, så billigt man kan få det för(?) Tänk att dra en vecka i september, underbart ellerhur? Nu ska jag dra mig till sängen, ska trots allt börja klockan åtta imorgon, sen blir det dra igång med träningen igen.

0 dagar, 22 timmar, 42 minuter, 33 sekunder

 
Då var det äntligen dags för lilla mig att bädda ner sig i sängen. Efter fyra inlämningsuppgifter klara, shoppat högtalare med kompisarna, handlat det sista, städat och packat lite, så känner jag med ganska slut. Imorgon är skoldagen rätt så lång men funderar på om jag verkligen behöver gå hela, jag måste komma hem och få packat klart & ta det lugnt.
 
Vi lämnar redan Sverige runt elva tiden för att sen ta flyget runt tre. Så ska försöka få ett inlägg innan jag åker, annars kommer de när vi är där nere, ciao! ♥

En dag tills två veckor i paradiset

 
Då var det bara en dag kvar i skolan sen tar jag både semester & sommarlov. Jag tror denna sommaren kommer bli helt underbar för det känns som hela detta året bara rullat på och varit fantastiskt bra. Nu väntas det sena sommarkvällar, solande, badande, klubb, fester, shopping, en massa roliga utflykter, resor, vänner och såklart ska jag jobba på två ställen, sammanlagt blir det fyra veckors jobb. Men jag klagar inte, pengarna är värt det.
 
Mitt "Project" över sommaren är att faktiskt lägga ut det jag vill & vad jag känner för här på bloggen. Det ska inte bli så trist med massa mobil bilder, nu ska systemkameran med över allt där jag är (nästan). Men nu ska jag plugga vidare lite ♥

Vill leva mina drömmar fullt ut, men vardagen hindrar mig, punkt slut. Måndag till fredag är en kass repris på veckan innan.

ph, saturday night
 
Då var det bara tre hela dagar tills vi åker iväg, tre väldigt jobbiga dagar med mycket plugg. Imorgon är jag dock ledig men ska upp vid åtta för att plugga, vid tre tiden är det körlektion som står på schemat och direkt efter det så ska jag till nova för att handla det sista som behövs inför resan. Tisdag ska vi tre ner och handla högtalare som vi kan ta med oss & på onsdag är det bara skolan & plugg som gäller och packa såklart.
 
Jag tänkte faktiskt ta med en dator som jag, Louise och Niklas delar på under Thailand. Då blir det tid för mig att göra blogginlägg så länge internetet är bra och inte laggar något sjukt. Börjar faktiskt pirra i magen redan nu, sån där klump i magen. ÅH SÅ KUL!

2015
January - February

2014
January - February - March - April - Maj - June - July - August - September - October

2013
January - February - March - April - May - June - July - August - September - October - November - December

2012