An absolutely wonderful weekend

bild sen i lördags
 
Jag har inte haft tiden att blogga, det har varit full fart under hela helgen. Och jag har haft så kul, mycket roligare att hitta på saker än att bara sitta hemma och deppa till detta sjukt somriga Sverige vädret (regn).
 
I fredags efter jobbet kom jag hem och började göra mig i ordning. Sen åkte jag in till Malmö med Pontus och såg spring breakers. Jag har haft så höga förväntningar på den då Selena Gomez, Vanessa Hudgens och en tjej från Pretty Little Liars är med i filmen. Den var bra faktiskt, lite konstigt filmad men sjukt ös igenom hela filmen! På lördagen tillbringade jag hela min dag inne på rummet, det var ju ösregn ute så kom inte på något bättre att göra. Mot eftermiddagen började jag göra mig redo inför kvällen då jag skulle hem till Niklas och fira hans 18-års dag. Det var fullt ös hemma hos han fram tills ett sen tog vi taxi in till Malmö för att dra ut och festa. Slutade med att vi tog taxi hem vid halv fem och jag somna runt halv sex. Hade en underbart rolig kväll med finaste vännerna.
 
Söndagen var det bara att gå upp vid elva, även om jag egentligen var svin trött. Men skulle in och shoppa lite med Pontus. Jag fick med mig en kofta från Hollister på rean och två linnen från hm med tunna band, inte på rea men var ett måste när jag såg de. I alla fall har redan måndagen gått förbi, tacka gud för det. Imorgon ska jag till Väla, för lite Mammi och Julia mys ♥


Anonym

var har du köpt shortsen? Lovely!! <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback