Jag vill leva, jag vill dö, i livets festival.

 
 

Längesen man uppdaterade sig här, väldigt längesen. Under hela helgen har jag gjort något, underbart när det blir så. I fredags jobbade jag min sista dag i Kävlinge (skönt), efter det hann jag bara snabbt hem för att fixa mig sen blev det buss in till Lund med vännerna för att åka vidare till Kristianstad. Men tåget blev väldigt försenat och man var tvungen att åka till Vinslöv för att sen ta sig vidare med tågbuss(?) till Kristianstad. Så vi satt i Vinslöv i tre kvart. Vi passa då på att beställa pizza och krängde i oss den mitt på torget. Där var något så sjukt konstiga och obehagliga människor i den byn. Sen när vi väl kom in till Kristianstad så såg vi MEDINA. Sjukt bra och det var värt att åka in för att kolla på. Sen var det bara att ta sig hemåt igen haha.
 
Lördagen blev det Bjärredstrand med Louise & Sara i några timmar. Vi fick besök hemma sen drog jag mig vidare hem till Niklas för en myskväll med musik, gottis och massa skit snack. Och söndagen var jag och pappa och handla lite, bakade en kaka med syster efter ett evighets tjat och mot kvällen hos mamma kom pappa & Meja över på middag. Sen träffade jag Pontus en stund, snackade, kollade film och lite sånt. har haft en väldigt bra helg med andra ord.
 
Nu ska jag snart försöka trycka i mig något och äta, fixa till mig, sen vid fem ikväll ska jag jobba.

The world's best mom

 
 
Kycklingkebab, världens godaste maträtt!
Idag hade jag och mamma en dag på Väla i Helsingborg, efter jobbet körde jag dit, gick väldigt bra. Tycker det går bara bättre och bättre att köra. Vi gick väl runt i alla butiker på ungefär 3 timmar och jag fick med mig två toppar, en känning, ett par shorts och ett par jeans.
 
Jag har funderat mycket på vad jag ska börja lägga ut bilder på. Thailands resan, shoppingen i Thailand eller det jag har shoppat här hemma? Det lutar mot att blanda Thailands resan och shoppingen här hemma. Sen ta resten, vad tycker ni?
 

An absolutely wonderful weekend

bild sen i lördags
 
Jag har inte haft tiden att blogga, det har varit full fart under hela helgen. Och jag har haft så kul, mycket roligare att hitta på saker än att bara sitta hemma och deppa till detta sjukt somriga Sverige vädret (regn).
 
I fredags efter jobbet kom jag hem och började göra mig i ordning. Sen åkte jag in till Malmö med Pontus och såg spring breakers. Jag har haft så höga förväntningar på den då Selena Gomez, Vanessa Hudgens och en tjej från Pretty Little Liars är med i filmen. Den var bra faktiskt, lite konstigt filmad men sjukt ös igenom hela filmen! På lördagen tillbringade jag hela min dag inne på rummet, det var ju ösregn ute så kom inte på något bättre att göra. Mot eftermiddagen började jag göra mig redo inför kvällen då jag skulle hem till Niklas och fira hans 18-års dag. Det var fullt ös hemma hos han fram tills ett sen tog vi taxi in till Malmö för att dra ut och festa. Slutade med att vi tog taxi hem vid halv fem och jag somna runt halv sex. Hade en underbart rolig kväll med finaste vännerna.
 
Söndagen var det bara att gå upp vid elva, även om jag egentligen var svin trött. Men skulle in och shoppa lite med Pontus. Jag fick med mig en kofta från Hollister på rean och två linnen från hm med tunna band, inte på rea men var ett måste när jag såg de. I alla fall har redan måndagen gått förbi, tacka gud för det. Imorgon ska jag till Väla, för lite Mammi och Julia mys ♥

2015
January - February

2014
January - February - March - April - Maj - June - July - August - September - October

2013
January - February - March - April - May - June - July - August - September - October - November - December

2012