My only love

 
Hej på er allihopa! Jag känner mig så lycklig och bara känner att det är okej om jag skulle dö nu för jag har fått se Justin Bieber. Aldrig varit det största fanet av honom men sen igår på hans konsert har jag blivit helt förälskad.
 
Jag, Nathalie och Klara lämnade lödde redan vid två och åkte vidare in för att ta tåget över till Danmark. Vi var framme vid parkens arena vid fyra tiden och blev helt chockade, 45.000 beliebers på en och samma plats. Vilken stämning, vilket ös och vi hade fint väder på det. Vi stod i kön till halv sex då dom släppte in. Vi fick väldigt bra platser för att va ståplatser, ända fram vid staketet vid vår sektion. Från sex till halv tio stod vi och vänta på vår justin, visst han var två timmar försenad men det var så sjukt värt det!
 
Folk svimmade från höger till vänster och det var helt seriöst kaos inne på arenan. När de var slut drog vi oss för att käka något, och vid halv två tiden tog vi tåget hem. En lång och underbar dag. Tänkte lägga ut klipp som jag filmat senare.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback