Luckiest girl

 
// jacka - zara / byxor - h&m / stickad tröja - jc / skjorta under - ralph lauren //

Portkod 1321

 
  
 
 
Vill ge er ett tips på en serie som går på svt play. Själv har jag inte följt den från början men såg idag med Louise dom 5 avsnitten som varit. De släpps på tisdagarklockan 17.00 och ett avsnitt varar i tio minuter, den är svensk. Det är ett bra tidsfördriv och den kan vell vara lite b då och då men inget som jag stör mig på. Hade själv sett andra bloggare tipsa om denna så fick bli en i mängden.

Monday

 
 
Då var man hemma efter en snabb skoldag, även en måndag. Oftast är inte måndagarna så uppskattade men eftersom jag är själv hemma för pappa åkt iväg med jobb så är de ganska skönt. Louise kom precis över och vi ska bara ta det lugnt hela dagen, laga tacos ikväll och sen ser vi vad som händer.
 
På bilden har ni en mer rättvis färg på tröjan.

kände för att förnya lite

// cubus - 149 ;- // - bilden gör färgen orättvis.. egentligen lite mer rosa. //
 
// sydoutlet - vintage - orginal pris 499. nu 2 för 149 ;- //

Mys med tjejerna

Jag klarar verkligen inte av att sluta med de onyttiga. Louise och Sara kom över och vi stack till maxi och handla ben och jerry. Helt sjukt så gott det kan vara, imorgon är jag ledig och ska sola, träna sen inget mer än det. En chill dag från början till slut.


Vinn smink från smashit

 
Då drar vi igång tävlingen där ni kan vinna eyeprimer+borste plus foundation+borste.
Foundation i egen nyans.Jag är väldigt nöjd med foundationen så tycker verkligen ni ska ta chansen att vara med nu.
 
Det finns några små kriterier att följa för att vara med och de är dessa:
- Lika deras sida på facebook [facebooksidan, tryck här]
- Kommentera att ni är med, vilken nyans på foundationen ni vill ha.
 Extra poäng kanske?
 - Skriv då ett blogg inlägg/facebook inlägg och länka både smashit sida [här] och min blogg i det.
  Ni får gärna använda er av min bild om ni vill. (frivilligt)
 
Då var det bara att starta, återkommer med vinnare om 1-2 veckor! Lycka till ♥

Nog de bästa dom kommit med!?

 
 
Jag fastna direkt för denna låten, inte likt de vanliga dom brukar göra och de gör den så speciell. Sen är ju inte texten dålig heller. Ett lyft för one direction tycker jag. Sen är de inte så fula att sitta och kolla på heller, eller vad tycker ni?

Maybe you'll love yourself, like I love you.

 
 
Ååh, vad tråkigt detta vädret är! De bara regnar och regnar, dystert och kallt. Varför har inte vi sommar året runt? Vi får väl gotta oss i tanken att om ca 43 dagar är det julafton och sedan nyår. Början på ett nytt år ska bli så sjukt härligt, jag funderar på att ha en "to do list" för nästa år.
 
Det blev inget solarium för mig idag för orkade inte gå i ösregnet, har mest legat i soffan och lyssnat på musik, sökt jobb på emporia och kollat tv (vardagsvana). Då kommer tävlingen ikväll, hoppas många vill vara med!

Oh fuck, monday!

Måste tyvärr komma med den tråkiga nyheten att tävlingen kommer imorgon. För idag har jag mått lite sådär, har legat i sängen hela dagen (söndags depp). Så min bild förklarar mycket.

Och de har varit en väldigt chill helg, var på kalas i fredags, träffade vänner i lördags och då bara en hemma dag idag. Imorgon börjar skolan men så skönt att vi slutar oftast vid elva på måndagar. Då ska jag nog hem, söka jobb, sola solarium och sen får jag se var måndagen tar mig! Hoppas ni haft en bra helg.


Mama told me

 
 
 
I've been busy, but i'm back on track! Bloggar här med Louise bredvid mig och ska snart se the grudge, äta massa godis sen somna. Under mitt höst lov har jag varit på emporia (malmös nya köpcentrum), varit på fester och umgåts med vänner. Så har inte varit hemma på senaste tiden och inte alls varit vid datorn.
 
Angående tävlingen från smashit så startar den på söndag. Alla kan vara med, lätt som en plätt!

2015
January - February

2014
January - February - March - April - Maj - June - July - August - September - October

2013
January - February - March - April - May - June - July - August - September - October - November - December

2012