Turn in to you

Då var det torsdag och veckan bara öser förbi, lika så gör regnet. Det bara öser ner, dag för dag! Precis kommit upp från sängen och väntar på att Louise ska komma hem till mig. Vi ska käka frukost med varandra och mysa till en film antagligen. Ikväll vet jag inte om jag ska följa med min kusin och hennes kusin till Landskrona karnevalen. Det beror helt på vädret och om jag orkar. Iallafall får ni en bild på mig från igår, kunde inte somna och var så rastlös så det blev en bild som snabbt hamnade på instagram!


Dream come true

Jag tror redan ni vet vad jag har att komma med när ni ser bilden på Justin Bieber. Jag ska se honom den 20 april 2013 i Köpenhamn, ståplatser. Med min kusin och hennes kompis Klara. Jag satt mig förra torsdagen vid nio till halv tolv utan att få en ända biljett från ticnet. Så tänkte jag ge danmarks hemsida en chans och efter bara 15 min så hade jag super bra biljetter. Ni får säkert bilden av mig att jag är värsta tönten nu som lyssnar på Justin Bieber men det skiter jag fullständigt i. Är trots allt en liten believer inombords! Ni kan inte fatta hur glada vi alla tre blev när vi verkligen insåg att vi ska se honom. Denna konsert kommer bli ett stort minne och ska bli super kul och kolla på alla hysteriska tjejer. En vän sa att det är helt galet att vara på honoms konsert eftersom tjejerna är helt crazy i honom. Men jag förstår dem, bara kolla bilden.. ååh ♥


Thailands bilderna ni aldrig fick se - On the beach

 
 

 
Vår älskade och fina strand. När man sitter här och kollar på bilderna så kan ni säkert tänka er hur mycket man längtar tillbaka. Speciellt med vädret, det är ju ganska kasst här nere i skåne land.
 
I alla fall så är det här brukade vi tillbringa våran förmiddagar och vid eftermiddagen så blev det poolen och oftast en liten siesta på hotellrummet.

Turn on the swag

ph, innan bion med pontus

Oj vad dagarna vara rusar förbi mig, kändes som jag uppdatera igår eller dagen innan det. Ber om ursäkt än en gång och hoppas ni förlåter mig. Jag har faktiskt gjort en massa saker sen i Torsdags. Kommer ni ihåg jag skrev jag skulle kanske på bio i Torsdags och så blev det. Vi kolla på Spiderman, den nya och den var fantastiskt bra. Både komisk och så som spiderman ska vara. Den uppföljaren gjorde de ritkigt bra tycker jag. Någon annan som sett den? Vad tyckte ni?
 
I fredags så låg jag mest hemma hela dagen med Pontus, vi kolla på filmen "Never say never" med Justin Bieber, även riktigt bra tyckte jag iaf. Mot kvällen blev det att vi laga middag, fixade oss och sen drog vi vidare hem till en vän och festade. Vakna upp på lördag morgon, fixade till mig snabbt och drog vidare på min kusins konfirmation. Underbart vacker var hon i sin klänning, verkligen! Ni kommer få se bilder sen när hon skickat över dem. Mot kvällen så drog jag hem sen vidare på fifa turnering med 20 andra vänner. Hade ganska kul där, även om jag var en av dem som inte spela.
 
Idag har jag varit i hamnen med louise och mamma. Solade, badade och åt glass, finns inget bättre sätt att tillbringa en solig dag. Nu kommer snart Louise till mig igen och hon slaggar här över natten. Kommer bli mys med film och snacks.

Sometimes I get so crazy

 
Hello sunshines! Passar på att lägga ut en låt som kom upp på kröket igår. Hade inte hört den förr och fastnade ganska snabbt för den. Som sagt var jag på ett krök igår med massa vänner. Jag drack själv inte något men det kan vara helt okej att bara vara där ibland. Blev massa snack och var hemma ca halv två. Idag har inte hänt så mycket mer än att jag legat i soffan och kollat justin biebers film. Och ska snart iväg och storhandla för ska vara ensam hemma själv i helgen.
 
Nu passar jag min syster en stund och ska snart dra ut en sväng med Tilde. Senare ikväll kanske det blir bio, vi får se.

Thailands bilderna ni aldrig fick se - Koh Samui

 

 
 
Jag kan inte hjälpa kvaliten på bilderna. Får verkligen säga att den blir hälften så sämre när man lägger upp en bild på blogg.se. Men jag hoppas ni kan nöja er, ni får trots allt se bilderna. Här är mest bilder från vårt hotell där vi bodde. Om jag inte har helt fel heter det "grand thai house resort" och ligger i lamai på Koh Samui. Kan verkligen rekomendera stället om någon hade tänkt att åka som läser detta.
 
Första bilden är på flyplatsen i Koh Samui och är känd för att vara en utomhus flygplats. Väldigt vackert men inte så bekvämt när vi kom i våran mjukis. Tro mig, där var inte kallt! Här få ni även bild på maten från hotellet, bild på vårt hotell, bild på vårt rum och bild på stranden utanför vårt hotell. Håll er uppdaterade inför nästa bildbomb från Thailand.
 
Psst.. ni kan läsa och kolla alla bilder under kategorin "thailand 2012" ni som missat. Finns fler bilder som jag la ut när vi var där nere.

När klockan slår 16.36

Hello beauty's! Hur har er dag varit?
För mig har det varit ännu en soff dag. Jag borde snart drunkna i soffan eller där borde i alla fall vara ett märke där jag legat. Men efter halva dagen hade gått så skärpte jag till mig och gick in i duschen. Sen på med lite andra kläder än mjukisarna och tadaa en fräsch Julia. Jag hade egentligen tänkt gå ner till Maxi för behöver lite saker men pappa skulle in där så lata jag åker bilden upp med han sen istället. Ikväll har jag lite andra planer som jag helst inte vill dela med mig på bloggen.
 
  
ph, me - webbkamerabilder
 

Det är illa just nu..

Lite strul i privatlivet som jag helst inte vill skriva ut. Jag har iallafall bara legat framför tv i två dagar nu. Ska jag vara helt ärlig orkar jag inte göra något. Mina båda två närmsta vänner är utomlands och alla andra är så himla osociala. Det blir faktiskt så att se en film med pappa ikväll och säkerligen käka massa onyttigt. Efter det får jag se om det blir något inlägg ikväll med bilder från Thailand eller om dem kommer imorgon. Börjar iallafall på riktigt med bloggen imorgon, förlåt för dålig uppdatering.

Låt detta inte bli ett dåligt sommarlov, please!

2015
January - February

2014
January - February - March - April - Maj - June - July - August - September - October

2013
January - February - March - April - May - June - July - August - September - October - November - December

2012